9.10.2008

Epäonnistumisia

Tänään oli tarkoitus lähteä käymään Tallinnassa, mutta matka ei sitten ikinä toteutunutkaan. Aamu alkoi jo huonosti kun toinen reissukavereista juuttui ruuhkaan. Koko Etelä-Suomen junaliikenne oli ja ilmeisesti on osittain edelleenkin kaaoksessa. Tästä koitui yli tunnin viivytys lähtöaikaan ja tämän lisäksi toinen matkakavereista kärsi vatsakivuista ja päätti jäädä kotiin seurailemaan tilannetta.

Paha vaan, että Topi oli ainoa, joka kunnolla tuntee paikat täällä Helsingissä. Pienten suunnistusvirheiden vuoksi teimme parin kilometrin ylimääräisen lenkin ja myöhästyimme laivasta. Tänään menisi vielä myöhempikin laiva, mutta matkaseura on niin koukuttunut NHL 09:n, ettei matkasta taida enää mitään tulla. Kaiken kruunasi paluumatkalla väärin valittu bussi, joka kyyditti meidät Ruoholahteen.

Passini sain sentään haettua Intian suurlähetystöstä ja nyt keskiaukeamalla komeilee Intian viisumi. Hämmennystä herätti hieman kuitenkin se, että passia hakiessani jouduin todistaa vielä henkilöllisyyteni. Onneksi passi ei ollut ainoa henkkarini.

Ei kommentteja: