15.3.2009

Rurrenabaquessa edelleen

Koko eilisen paivan aurinko paistoi lampimasti ja tanaan lentojen pitaisi kulkea. Paasimme vasta kolmannelle lennolle, silla lentoja oli peruttu myos aiemmilta paivilta. Nyt edessa on siis jalleen noin neljan tunnin odotus, jonka jalkeen toivon mukaan lahdemme kohti lentokenttaa. Nyt pitaa vaan toivoa, etta saa pysyy poutaisena viela muutaman tunnin lisaa. Talla hetkella tilanne ainakin nayttaa melko hyvalta.

Eilinen oli loppujen lopuksi melko miellyttava paiva. Aurinko paistoi vaihteeksi ja istuskelin kattoterassilla aurinkoa ottaen ja olutta siemaillen. Illalla tuli taas kaytya syomassa vakioravintolassa, jossa tapasimme jo kolmannen kerran talla reissulla englantilaiset Andyn, jonka kanssa tuli taas vaihdettua muutama sana. Illan lopuksi piti viela maistella caipirinhaa Mossquito-barissa, jossa ei taaskaan ollut montaa asiakasta.

Jos tanaan vihdoinkin paasemma La Paziin aiomme viettaa siella pari yota pyykkia pesten ja korkeaan ilmanalaan totutellen. Sen jalkeen tarkoitus olisi suunnata kohti Etela-Amerikan suurinta jarvea eli Titicacaa. Kyseessa on myos yksi maailman korkeimmalla sijaitsevista jarvista. Siella tarkoitus olisi vieraille Copacabanassa seka Isla del Solilla, jossa pitaisi olla inkaraunioita. Sen jalkeen matka jatkuu kohti Perua.

Ei kommentteja: