14.3.2009

Who´ll Stop The Rain

Koko paivan on taas satanut ja huominenkaan lento ei enaa nayta mitenkaan varmalta. Aiemmin paivalla oli myos aivan tajuttoman kuuma, mutta nyt lampotila on onneksi hieman laskenut ja sade tauonnut. Rurrenabaqueta on tullut nahtya aivan riittavasti ja aikaa on yritetty kuluttaa mm. korttia pelaamalla ja olutta juomalla seka nukkumalla. Pieni ahdistus alkaa jo iskea: mita jos taalta ei paase huomennakaan pois? Nain pieneen paikkaan juuttuminen on loppujen lopuksi melko ahdistavaa kun tekemista ei ole ja kaikki vaatteet ovat lapimarkia. Onneksi meilla on vaihtovaatteita La Pazissa, mutta siella ovat myos melkein kaikki kirjat ja muu tekeminen.

Kaikenkaikkiaan tunnelma on nyt vahintaankin odottava. Toivottavasti sade on nyt tauonnut koko yoksi. Olisi todella ahdistavaa herata aamulla sateeseen ja tajuta ettei taalta paase huomennakaan pois. Toinen vaihtoehto on tosin ottaa joko bussi tai jeeppi, mutta ensimmainen vaihtoehto on epaluotettava (vaikka tie La Paziin ei onneksi kuljekaan samaa reittia, missa naimme mutaan juuttuneita busseja ja yksi tuttumme oli paassyt Rurreen La Pazista bussilla). Jeeppi taas on melko kallis vaihtoehto ja menettaisimme jalleen yhden paivan matkustaessa. Aikaa meilla onneksi on edelleen riittavasti, mutta olisi kiva paasta jo etenemaankin. Nyt ei auta muu kuin kayda juomassa parit caipirinhat tai caipiroskat ja syoda ja nukkua.

Hasta luego!

3 kommenttia:

Teemu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Teemu kirjoitti...

Voihan räkä. Ei muuta kuin hieman taikajuomaa ja tanssimaan käänteis-vaikutteista sadetanssia. UGH! Tsemppiä sinne sateeseen...

(kämmäsin ekan kommentin jotenkin ovelasti)

-Pörrö

Aleksi kirjoitti...

Saas nahda auttoiko kaanteinen sadetanssi... Ainakaan tanaan ei ole viela satanut, mutta turhauttaa tama Bolivialainen hitaus. Nyt olisi ihan hyva ilma lentaa, mutta ei. Kolme tuntia viela ja sitten tiedetaan mahdetaanko tanaankaan lentaa. Toivottavasti ennen sita ei ala sataa, koska silloin ei ainakaan lenneta. Tuskaista on.